неділя, 3 лютого 2019 р.

ІННОВАЦІЙНІ ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ.МІСІЯ: МІСЯЦЬ




Гімназійна команда  юних винахідників під керівницвом Грузіної Наталії Вікторівни, учителя інформатики Краматорської української гімназії, готується до участі у перших змаганнях з робототехніки. Впровадження  проекту «FIRST LEGO League» розпочато лише з 1 жовтня 2018 року, а учасники команди  уже впоралися із першими складними завданнями. Маючи таку надійну основу, вони зможуть почувати себе впевнено, та сміливо рухатись вперед, до успішного життя. Гімназисти не лише проектують, програмують, розробляють, а й учаться співпрацювати, дружити, критично мислити, продукувати нові ідеї, працювати в команді.






Тема цього сезону 2018-2019 називається «МІСІЯ: МІСЯЦЬ». 
Діти з величезним задоволенням  представляють результати своєї роботи. Відчувається, що те, чим вони займаються, приносить їм задоволення та насолоду. Раз за разом, спроба за спробою вони виконують  поставлені задачі. І нехай не все виходить відразу, відчувається  воля до перемоги, командний дух, бажання принести користь спільній справі, зробити свій, хоч невеличкий внесок у  просування проекту вперед. Діти вдячні своїм наставникам Наталії Вікторівні,  Александрову Олександру Володимировичу, який консультує дітей з теми «Чим можна харчуватися у космосі?»
Що ви знаєте про Місяць? Що вам потрібно дізнатись, аби жити там? Що ви будете їсти та пити? Як ви отримуватимете енергію? Як ви будете дихати? Які ще проблеми вам потрібно буде вирішити? На ці питання гімназисти знаходять відповіді. А якщо ви цього не знаєте, гайда у Всесвіт цікавостей!











Немає коментарів:

Дописати коментар