середу, 7 листопада 2018 р.

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ПРОЕКТУ «FIRST LEGO League» РОЗПОЧАЛА СВОЮ РОБОТУ В КУГ

    
За підтримки Краматорської компанії «QUARTSOFT», яка бере активну участь у вихованні нового покоління IT фахівців в Донецькій області, а також у розвитку міста, у Краматорській українській гімназії у 2018 р. впроваджується проект«FIRST LEGO League», який об’єднав учнів у дві команди. Група молодших школярів, учнів 4-а та 4-б класів працює під керівництвом ГОНЧАРОВОЇ Олександри Дмитрівни, а ГРУЗІНА Наталія Вікторівна керує роботою  старшої групи.
Завдання сезону-2018-2019 «Вперед на орбіту». Командам необхідно визначити фізичні та соціальні проблеми, з якими зіштовхується людство, при тривалому освоєнні космосу в межах нашої Сонячної системи та запропонувати варіанти їх вирішення. Задача непроста. Переконані, що діти разом із своїми наставниками, підтримкою представників компанії «QUARTSOFT», упораються із завданнями.
Отже, з 1 жовтня у гімназії стартував проект , основне завдання якого популяризація робототехніки та залучення дітей до  дослідницької роботи.
Користуючись нагодою, хочемо висловити найщиріші слова подяки керівництву Краматорської компанії «QUARTSOFT», а особливо Борисенко Марині Анатоліївні за наданий матеріал для роботи, навчально-методичну підготовку викладачів.
Бажаємо нашим дослідникам Космосу захоплюючої подорожі.