понеділок, 7 лютого 2022 р.

ВЕЧІР СПОГАДІВ

 


Лютий традиційно місяць зустрічі випускників. Для мене цьогоріч ця зустріч була надзвичайною, бо знову опинилася в колі мого ПЕРШОГО  випуску.

Не віриться, що пройшло цілих двадцять років з того моменту! День зустрічі випускників завжди був, є і буде святом,  яке сповнено приємними спогадами. Це вечір нагадування  про яскраві моменти моєї молодості, перемог та помилок, радісних моментів та розчарувань також. Саме з розмаїття  почуттів, переживань та подій складається повноцінне,  доросле життя. І не лише моїх учнів, а й моє. Приємно бачити  мудрих, успішних  людей, які з  теплом згадують свої шкільні роки та вчителів; які з любовя та натхненням розповідають про свої захоплення, роботу, про свою родину, своїх дітей. Чудово, що сучасні технології дозволили нам не лише відчувати тепло рук та сердець очно, але й  відчути Ваше тепло на відстані, через мережу інтернет  зазирнути   до Харкова, Санкт-Петербургу, до Тампи, що у штаті Флорида.

Як приємно бути частиною  Ваших спогадів, життєвого шляху, любі мої дорослі діти ! Відчуваєш  себе знову частинкою єдиного цілого, як бувало колись; як я разом із Вами робила перші кроки у своїй педагогічній карєрі. А тому зростала разом із Вами. Не все у мене виходило так, як мало бути, бо  Ви- мій перший досвід, а значить і перші удачі та досягнення, перші перемоги та перші труднощі та прорахунки. Але не помиляється той, хто нічого не робить. Думаю, що  кожен  засвоює цей урок життя.

Тішуся з того, що Ви   досягли того, про що мріяли, памятаєте та підтримуєте звязок  з тими,  з ким дружили,  утілили те, до чого прагнули, не зневірилися, і досі вірити в добро, любов, дружбу. Переконалася, що Ви наполегливі у досягнені мети, відчайдушні батьки, щасливі у коханні.

Хочу побажати залишатися такими ж життєрадісними, щасливими, веселими, натхнений і мрійливими, як і 20 років тому. Нехай все і завжди виходить, нехай життя буде сповнене добра, миру, гармонії. Нехай спогади кожного будуть світлими і радісними. Завжди Ваш класний керівник Тетяна Анатоліївна.