суботу, 3 березня 2018 р.

ПЕРЕМОГА УЧИТЕЛЯ КРАМАТОРСЬКОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ


ПЕРЕМОГА  УЧИТЕЛЯ  КРАМАТОРСЬКОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ
У  МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ
 «УКРАЇНОЗНАВЧІ ПРІОРИТЕТИ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ»
    Сезько Тетяна Анатоліївна, заступник директора, учитель української мови та літератури Краматорської української гімназії посіла ІІ м. у Міжнародному конкурсі для вчителів «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу», у  номінації «Авторський розвивальний навчальний урок з предметів гуманітарного циклу на українознавчій основі».
      На виконання Указу Президента України № 580/2015 «Про стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016–2020 роки», у межах заходів на реалізацію Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, затверджених наказом МОН України від 16 червня 2015 року № 641, відповідно до Постанови Кабміну України № 1392 від 23 листопада 2011 року щодо вимог про українознавче спрямування всіх освітніх галузей Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти на базі Науково-дослідного інституту українознавства Міністерства освіти і науки України з 15 жовтня 2017 року до 15 лютого 2018 року проходив Міжнародний конкурс для вчителів «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу».
    Метою Конкурсу  визначили ознайомлення та поширення кращого досвіду освітян щодо українознавчого наповнення системи освіти, використання елементів українознавства в різних галузях освіти в Україні та за кордоном з метою патріотичного виховання підростаючого покоління.
      Щиро вітаємо Сезько Т.А. з перемогою, бажаємо нових  творчих педагогічних знахідок, удосконалення професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків.
Колектив Краматорської української гімназії