середу, 9 жовтня 2019 р.

ПЕРЕМОГА У КОНКУРСІ РОЗРОБОК УРОКУ ДЛЯ ПРОЕКТУ «ВИВЧАЙ ТА РОЗРІЗНЯЙ»





На початку літа було оголошено конкурс на написання навчальних матеріалів для проекту "Вивчай та Розрізняй: інфо-медійна грамотність". Команда проекту  активно займається  розробкою матеріалів на 4 предмети 9-го класу. З цією метою й було  організовано перший конкурс проекту. Одержані розробки уроків оцінювали експерти з робочої групи та партнери IREX за критеріями, зазначеними в оголошенні конкурсу: відповідність шаблону, інтеграція інфомедійної грамотності та авторський підхід.

За результатами оцінки, було обрано чотирьох переможців:

1 місце
Сезько Тетяна Анатоліївна (м. Краматорськ) за розробку уроку з української мови (9 клас) на тему "Урок мовленнєвого розвитку. Особливості орієнтування в ситуації спілкування в інтернет-просторі, зокрема в соцмережах. Уникання небажаного й небезпечного спілкування, протистояння
маніпулятивним впливам."

Фештрига Христина Мірчівна (м. Чернівці) за розробку уроку з української мови (8 клас) на тему "Односкладні прості речення з головним членом у формі присудка і підмета. Реклама та маніпуляції".

2 місце
Дашко Марина Володимирівна (м. Запоріжжя) за розробку уроку з Історії України (8 клас) на тему "Українсько-московський міждержавний договір 1654 р."

3 місце
Лихолай Олександра (м. Запоріжжя) за розробку уроку з Історії України (9 клас) на тему "Наддніпрянська Україна в 1907-1914 рр."

Приз за 1 місце -  Подарунковий сертифікат в Інтернет-магазин книг Yakaboo на суму 1000 грн
Приз за 2 місце - Подарунковий сертифікат в Інтернет-магазин книг Yakaboo на суму 750 грн
Приз за 3 місце - Подарунковий сертифікат в Інтернет-магазин книг Yakaboo на суму 500 грн
 Тож вітаю усіх переможців. Наснаги, гарних та  перевірених новин. БУДЬТЕ МЕДІАГРАМОТНИМИ!