понеділок, 25 травня 2015 р.

РЕЗУЛЬТАТИ МІЖНАРОДНОГО ЛІТЕРАТУРНО-МИСТЕЦЬКОГО КОНКУРСУ «ЖИТТЯ – ТОБІ…» - 2015

          
Завершився Міжнародний літературно-мистецький конкурс «Життя – Тобі…», організований Міжнародним інститутом освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ «Львівська політехніка» (МІОК) спільно з норвезько-українською громадською організацією «Maidan Norway» за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії та Посольства Королівства Норвегії в Україні.
        На Конкурс, який тривав півроку, надійшло понад 7000 робіт від авторів з усіх регіонів України, в тому числі з окупованих територій, а також з Греції, Іспанії, Норвегії, Польщі, Португалії і Франції.
Роботи 20 лауреатів та 120 дипломантів, визначених Журі, будуть опубліковані в книзі «Життя – Тобі…», яка готується до друку у видавництві «Апріорі».
          20 лауреатів, кожного з однією супроводжуючою особою, буде запрошено на Церемонію нагородження переможців Конкурсу, яка відбудеться 23 червня 2015 року о 13.00 в Актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» за адресою: вул. С. Бандери, 12, м. Львів.
Журі відбирало конкурсні роботи у декілька етапів та в двох номінаціях – «літературний твір» і «малюнок».
          За результатами голосування Журі, лауреатами Міжнародного літературно-мистецького конкурсу «Життя-Тобі…» в номінації «літературний твір» обрано:
 Билим Софію (Краматорська українська гімназія, м. Краматорськ, Донецька область) - учитель Сезько Тетяна Анатоліївна;
 Мельник Валерію (Краматорська українська гімназія, м. Краматорськ, Донецька область)учитель Мельник Ірина Романівна.