неділю, 26 березня 2017 р.

До Всеукраїнського освітнього проекту «Історія без меж» долучилась Крматорська українська гімназія

Всеукраїнський освітній проект «Історія без меж», заснований та реалізується Національним музеєм історії України та Громадською організацією «Культурно-освітня фундація «Лібері Лібераті».
Проект надає можливість сотням школярів Донеччини та Луганщини навчатися у відомих науковців за допомогою відео-зв'язку. Завдяки таким освітнім лекціям учні старших класів можуть спілкуватися зі знавцями історії, а вчителі отримують корисні контакти для роботи та нові джерела знань.
     24 березня відбулася  лекція «Українська революція: доба Центральної Ради.» Із учнями старших класів Краматорської української гімназії на відео-зв'язку була старший науковий співробітник відділу історії України 20 століття Анна Рафальська.  На учнів та викладачів  чекала захоплююча розповідь, фотографії та експонати тих часів.








 

ВИСОКА НАГОРОДА

     Педагогічний колектив Краматорської української гімназії нагороджено Дипломом за активну участь у створення сучасної якісної системи національної освіти. Досвід роботи навчального закладу було представлено на Восьмій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» та П'ятій міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu» у березні поточного року. Висока нагорода мотивує на нові досягнення та звершення.