пʼятницю, 7 грудня 2018 р.

РЕЗУЛЬТАТИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ МАЛЮНКІВ "ПОЛІЦІЯ У ДІЇ" У М.КРАМАТОРСЬКУ


 ПЕРЕМОГА УЧЕНИЦЬ КРАМАТОРСЬКОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ



7 грудня 2018 р. в батальйоні патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов’янськ пройшла урочиста церемонія  нагородження переможців  конкурсу малюнків «ПОЛІЦІЯ У ДІЇ». Серед переможців, а їх визначали у трьох  вікових категоріях, по 6 учнів шкіл м.Краматорська та м. Слов’нська, учениці Краматорської української гімназії  Сезько Олександра та Саченко Поліна, учениці 1(5)-а,б класів відповідно. Олександра Сезько посіла I місце, Саченко Поліна- II м. Робота переможця стане макетом для інформаційного білборду.
Привітали гостей т.в.о.командира батальйону Віталій Малоок , представники ГО «Твоя перемога», з якою було реалізовано  проект «Безпека дитини – пріоритет громади» при підтримці ПРООН, та начальник відділу культури Слов’янської міської ради Марина Олійник.
Переможці отримали цінні подарунки, величезне задоволення від спілкування та виконання обов’язків поліцейських на справжніх робочих місцях: в адмінпрактиці розглядали справи, у канцелярії – приймали документи та звернення, у відділенні IT – видавали камери та рації, в черговій частині – координували роботу патрульних, в кабінеті психолога – проводилася консультація, у командира – оперативна нарада, а прес-секретар все фотографувала та цікавилася враженнями маленьких співробітників.




Діти органічно взаємодіяли з поліцейськими, злагоджено співпрацювали з дорослими. Подібні заходи потрібно проводити якомога частіше, не лише з нагоди свята.Залучення якомога більшої кількості дітей до просвітницької роботи  буде слугувати підвищенню авторитету поліцейської інституції серед  молоді, а значить і  буде працювати на майбутнє.