середу, 1 березня 2017 р.

ВДЯЧНІ ЗА ПІДТРИМКУ.

O.W.L Open World Learning – канадсько-українська громадська організація, що об'єднала фахівців з різних країн світу з метою створення можливостей для отримання молодими людьми якісної академічної освіти та професійного досвіду.

Однією з найважливіших цілей громадської організації є створення стипендіального фонду для навчання за кордоном для талановитих молодих людей, які не мають можливостей отримати освіту через фінансові обмеження.
Ми вдячні компанії за можливість доторкнутись до нашої історії, можливості розширити свої знання про наших у світі: Христю Фріланд, Келлі Олійника, Романа Гнатишина.
 

Зуєва Валерія - Open World Learning - Роман Гнатишин

     Участь у конкурсі громадської організації O.W.L Open World Learning учнів Краматорської української гімназії з  нагоди святкування 125-річчя перших українських поселень у Канаді та 150-річчя Канади канадсько-українська громадська організація O.W.L 
Валерія Зуєва, учениця 10 класу.
Підтримайте гімназистів. Ваш голос може бути вирішальним.Заздалегідь вдячні кожному.


Open World Learning

Бичковський Ігор - Open World Learning - Келлі Олійник

Участь учнів Краматорської української гімназії у конкурсі громадська організація O.W.L Open World Learning з нагоди святкування 125-річчя перших українських поселень у Канаді та 150-річчя Канади канадсько-українська громадська організація O.W.L Open World Learning 

Ігор Бичковський, учень 9 класу (https://www.youtube.com/watch?v=HQWEEKyCfbw)