суботу, 1 квітня 2017 р.

Долучайтесь до конкурсу.Конкурс дитячих малюнків ОМРІЯНА УКРАЇНА ОЧИМА ДІТЕЙ

Умови участі


Дорогі хлопці і дівчата! А також їхні батьки!

Ми абсолютно точно знаємо, що мрії збуваються!

Подивіться навкруги - все, що є навколо, колись було чиєюсь мрією.

Тому запрошуємо вас помріяти - якою ви б хотіли бачити свою вулицю, своє село або місто, нашу Україну в майбутньому?

Давайте мріяти сміливо, енергійно, яскраво!

Намалюйте Україну вашої мрії - Омріяну Україну. І от побачите - мрії здійсняться. Україна буде саме такою, як ви загадали.

Концепція
Конкурсу «Омріяна Україна очима дітей»
на 2017 рік
У 2017 році Конкурс малюнків «Омріяна Україна очима дітей» проводиться у партнерстві Благодійним фондом «Омріяна Країна» та Благодійною організацією «Фонд Родини Кольгофер» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури України.
Музою цьогорічного Конкурсу «Омріяна Україна очима дітей» є народна улюблениця, солістка Державного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, співачка – Злата Огнєвич.
Для підготовки і проведення Конкурсу в 2017 році створюється Оргкомітет, до складу якого входять представники БФ «Омріяна Країна» та БО «Фонд родини Кольгофер». До складу Оргкомітету за рішенням Організаторів можуть також запрошуватися представники органів державної влади, громадських та благодійних організацій, підприємств та установ, а також, діячі культури і мистецтва.
До участі в Конкурсі запрошуються діти дошкільного віку (від 3 до 6 років), молодшого (від 6 до 10 років), середнього (від 10 до 15 років) та старшого (від 15 до 18 років) шкільного віку з усієї України.

Умови участі:
  1. Прийом художніх робіт (малюнків, панно, аплікацій тощо) триватиме з 15.02 по 01.05.2017 року.
  2. Для участі в Конкурсі учасники мають надіслати на адресу Оргкомітету (29013, м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 21свою роботу із заповненою Анкетою учасника підписану відповідно до вимог Конкурсу.
Повні умови участі розміщені на офіційних сайтах Організаторів: www.fondrodynykolgofer.com.ua та www.mriyafest.org
Відбір кращих робіт здійснюватиме Журі Конкурсу, до складу якого увійдуть визначні діячі культури і мистецтва. Членів Журі Конкурсу визначає Оргкомітет.
100 найкращих дитячих робіт, відібраних Журі, візьмуть участь у виставці, організованій в м. Києві до Міжнародного дня захисту дітей 1 червня 2017 року. Також  будуть проводитись виставки дитячих малюнків в різноманітних локаціях з червня по грудень 2017 року. Автори робіт, що візьмуть участь у виставці, будуть відзначені дипломами та цінними призами.