суботу, 30 квітня 2016 р.

З Великоднем!


 Шановні колеги, всі ті, хто відвідує мій сайт! Вітаю зі  світлим і радісним святом - Великоднем. Воскресіння Христа - це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Прошу в Господа мудрості для єднання сердець і помислів, бажань і праці, здоров'я, миру, поміркованості. Нехай Господня ласка зігріває кожного. Бажаю вам і вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Христос воскрес!

Із повагою та любовю
Тетяна Сезько

Учні Краматорської української гімназії відвідали Новокраматорський машинобудівний завод

Учні Краматорської української гімназії відвідали Новокраматорський машинобудівний завод


НКМЗ - найбільший в Україні й  відомий у світі виробник унікального високопродуктивного прокатного, металургійного, ковальсько-пресового, гідротехнічного, гірничорудного, підйомно-транспортного і спеціалізованого устаткування .


20 квітня 2016 р. гімназисти у рамках проведення профорієнтаційної роботи  відвідали Новокраматорський машинобудівний завод. Учні мали змогу познайомитися із виробництвом, дізнатися про історію завода, розширити свої знання про фізичні властивості металу тощо. Гімназисти отримали величезне задоволення, відчули велику відповідальність за правильний вибір майбутньої професії. Адже – це і моральне задоволення, і висока самооцінка, і водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції.

Вибір професії— один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії - це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії до душі у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею, її щастя. Тому так важливо поміж безлічі доріг вибрати саме свою.