неділю, 4 жовтня 2020 р.

 


ШАНОВНІ КОЛЕГИ, З ПРОФЕСІЙНИМ ВАС СВЯТОМ ВІТАЮ!

 

Усі професій важливі та корисні. Але серед них є одна, яка покликана будити любов до світу, до життя, до будь-якої справи. Це професія вчителя. Учителі – натхненники майбутніх космонавтів, зірок сцени, політичних та громадських лідерів, лікарів, моряків, військових…

Щаслива бути вчителем, адже щоденне спілкування з дітьми, взаємодія з ними та віра в те, що ти можеш бути для них корисним, приносить величезну насолоду. Правду кажуть, що професія вчителя дається від Бога, а всі інші – від учителя. У нас, вчителів, дуже важлива місія – не лише навчити, а й допомогти дитині обрати правильний фах, до якого лежить душа людини.

Тож, любі мої колеги, щиро бажаю з легкістю допомагати дітям долати будь-які нетрі незнання. Нехай удача допомагає в житті, нехай робота приносить лише  задоволення.

Завдання вчителя не просто вкласти в голови своїх учнів правила пунктуації або теорему Піфагора, а й навчитися розуміти світ і мати власну думку. Направляйте свій досвід, щирість серця на створення атмосфери добра, злагоди, миру навколо себе.

Нехай кожен день ваш буде посмішками наповнений, квітами, творчими ідеями і яскравими талантами, мудрістю і натхненням, радістю й любов’ю, високими зарплатами й гідними преміями, душевним спокоєм і простим щастям!