пʼятницю, 29 травня 2020 р.

ОСЬ І ПРОМАЙНУВ ЩЕ ОДИН НАВЧАЛЬНИЙ РІК


Дорогі учні, шановні педагоги та батьки!
Ось і добігає кінця  навчальний 2019-2020 рік. Пройдено та пережито чимало.
Навчальні заняття у новому форматі, творчі конкурси та фестивалі, відкриття та перемоги. Було  нелегко  всім: дітям, батькам, педагогам. Але ми впоралися, бо були однією командою,  вчилися працювати по-новому. Проблеми загартовували та давали можливість шукати нові підходи та знаходити оптимальні варіанти, які б  влаштовували  усіх.
Тож настав час  відірватися від компютерів та інших гаджетів. Сьогодні останній навчальний день для  учнів початкової школи та гімназистів. У випускників  попереду гаряча пора.
Упродовж року на цю мить з нетерпінням чекають і діти, й дорослі. Останній шкільний дзвоник для кожного лунає по-різному. І хоча ми не почуємо цьогоріч його на гімназійному подвірї, думка про те, що попереду нас чекає  новий навчальний рік, буде зігрівати душу. Тож від усього серця бажаю учням молодших та середніх класів гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.
А для випускників сьогоднішній день – це початок етапу підготовки та складання ЗНО. Бажаємо вам, щоб ваш  шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте  успішну долю, будете гідними творцями свого життя . Щиро бажаємо міцного здоров’я, особистих пeрeмог, рeалізації задумів і творчих планів, Божого благословeння, щeдрої долі, вірних друзів та передусім мирного неба. Щасти вам у всьому
До батьків хочеться звернутися зі словами подяки за підтримку та  розуміння. Успіхи  ваших дітей, безумовно, заслуга  найближчих людей з непомітними, на перший погляд, щоденними зусиллями, працею, терпінням і відповідальністю.
Успіхів вам та натхнення!
Висловлюємо подяку педагогам за щоденну самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів. У численних конкурсах, оглядах, олімпіадах, змаганнях цього навчального року наші вихованці були одними з найкращих. Це і ваша перемога також.
Тож вітаємо усіх з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові звершення і плани на майбутнє!